Koning Pa radijs
Over Lunar
Over Lunar
Bol met USP's

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt vinden wij, Rubert Homan en Clement Lammerts van Bueren, het tijd om de beddenmarkt eens flink wakker te schudden.

Als bewezen experts uit het hogere bedden segment verbazen we ons iedere keer weer over het veelvuldige gebruik van synthetische materialen in matrassen, zoals polyether en traagschuim, in combinatie met de hoge prijzen die voor deze matrassen worden gevraagd. Deze producten lijken interessant en van goede kwaliteit, maar deze materialen laten weinig tot geen vocht door, hebben een beperkte levensduur en zijn tevens zeer belastend voor het milieu. Dat moet anders vinden wij!

Wil je als duurzaam bewuste slaper graag een natuurlijk matras? Dan ging dit altijd gepaard met een enorme investering. Eigenlijk is dit maar voor weinig mensen weggelegd. Omdat wij geloven in de kracht van natuurlijke materialen zijn we op zoek gegaan naar een goed alternatief. En dat is ons gelukt!

We zijn erin geslaagd een 3-tal matrassen te ontwikkelen die, los van de pocketveren voor optimale ondersteuning, 100% bestaat uit natuurlijke materialen. De matrassen zijn volledig recyclebaar én betaalbaar. Hoe bijzonder is dat?! We werken samen met een leverancier uit Engeland die zich volledig inzet om co2-neutraal te produceren. Zoveel mogelijk materialen produceren ze in eigen beheer. Denk bijvoorbeeld aan boerderijen met schapen voor Herwick wol en hennep plantages voor het vervaardigen van diverse stoffen voor in en om de matrassen. Kortom een bedrijf dat in onze ogen al ver voorop loopt in het verantwoord produceren van matrassen.

Met Lunar matrassen willen wij comfortabele, duurzame, 100% natuurlijke matrassen beschikbaar maken voor iedereen! Want we gunnen iedereen een fantastische, natuurlijke nachtrust.

Over Rubert Homan

Rubert Homan is eigenaar van Homan Slapen in Assen en Haren. Homan Slapen is al meer dan 107 jaar een begrip in het Noorden. Rubert is de vierde generatie van deze gerenommeerde beddenspeciaalzaak.

Bestel nu

Over Clement Lammerts

Clement Lammerts van Bueren is eigenaar van Lammerts van Bueren en zit al meer dan 25 jaar in het vak. Ook Lammerts van Bueren is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvol familiebedrijf en is een begrip in de regio Ede.

Bestel nu