Koning Pa radijs
Koning Pa radijs
100% natuurlijke materialen
Bol met USP's

Lunar matrassen worden gemaakt van alleen maar natuurlijke materialen. Omdat wij geloven dat natuurlijk, het beste slaapt. Bovendien weet je zeker dat als je een Lunar matras koopt, je een aankoop doet die goed is voor jou, goed voor onze boeren en goed voor het milieu.

Herdwick wol

Onze wol is afkomstig van Herdwick schapen, een uniek ras dat vrijwel uitsluitend wordt gefokt op boerderijen in het Noord-Engelse Lake District. De schapen grazen op de ruige hoogvlakten in de bergen van deze regio. Met onze boeren werken we nauw samen. We kopen 100% van hun wol, voor een eerlijke prijs. De Herdwick wol heeft van nature een zeer goede vering. Dat maakt het uitermate geschikt voor matrassen. Samen met katoen en kasjmier maken we een unieke mix om onze matrassen te vullen. Door gebruik van alleen maar natuurlijke materialen zijn onze producten 100% recyclebaar.

Bestel nu

Natuurlijk is beter

In tegenstelling tot synthetische materialen, is wol ademend en vocht doorlatend. Daarnaast heeft wol een fantastische, isolerende werking. Het houdt je warm in de winter en koel in de zomer. Nog meer voordelen van wol? Zeker! Wol is van nature vrij van huisstofmijt en dus zijn onze matrassen ideaal voor mensen met een allergie. Kortom, met natuurlijke materialen slaap je beter en gezonder.

Bestel nu

Heerlijk wegdromen op natuurlijke materialen?

Bestel dan nu jouw Lunar matras.