Koning Pa radijs
Koning Pa radijs
Handgemaakt in Engeland
Bol met USP's

Elk Lunar matras is afkomstig uit de fabriek van een van Engelands’ beste bedden- en matrassenfabrikanten: Harisson Spinks. De fabriek is gelegen in het schitterende Lake District in het noorden van Engeland. In de groene bergen van deze regio, vind je vele schapenboerderijen die de wol voor onze matrassen leveren.

Familiebedrijf

Harisson Spinks is een echt Engels familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring. Traditionele methodes om matrassen te produceren worden er gecombineerd met de modernste technieken. Vandaag de dag werken er ruim 600 mensen; van boeren actief op de Harrison Spinks boerderijen tot engineers die de nieuwste technologie ontwikkelen en vakmannen en vrouwen die nog steeds met de hand jouw nieuwe matras naaien, stikken en vullen.

Bestel nu

Oog voor detail

Van onze zelf ontwikkelde pocketveren tot de natuurlijke stof om het matras heen, alle materialen zijn afkomstig uit de eigen Harrison Spinks fabriek in Yorkshire. Hier wordt gewerkt met een groot oog voor detail. Lunar matrassen bevatten weliswaar de laatste technologie op het gebied van veren, maar traditionele technieken worden nog steeds gebruikt om het matras met de hand samen te stellen.

Bestel nu

Zelf ervaren hoe Engels vakmanschap slaapt?

Bestel dan nu jouw Lunar matras.